Polazna | Aktuelno | KREIRAJ ŽIVOT - Javni poziv za učešće u programu podrške početnicima za započinjanje posla - Start Up

KREIRAJ ŽIVOT - Javni poziv za učešće u programu podrške početnicima za započinjanje posla - Start Up

KREIRAJ ŽIVOT - Javni poziv za učešće u programu podrške početnicima za započinjanje posla - Start Up

Razvojna agencija Srbije je 06.03.2017. godine objavila Javni poziv za učešće u Programu podrške početnicima za započinjanje posla – START UP (u daljem tekstu: Program). Ovaj Program realizuje Razvojna agencija Srbije (u daljem tekstu: RAS) u saradnji sa regionalnim razvojnim agencijama (u daljem tekstu: RRA).

Program je namenjen fizičkim licima i privrednim subjektima koji u trenutku podnošenja prijave ne posluju duže od dve godine, u cilju podrške samozapošljavanju i unapređenju poslovanja privrednih subjekata početnika, a koji će se baviti proizvodnjom, preradom i uslužnim delatnostima. Program se sprovodi na teritoriji Republike Srbije.

Opšti cilj Programa je da kroz podršku otvaranju novih mikro, malih i srednjih privrednih društava (u daljem tekstu: MMSP) i preduzetničkih radnji, kao i podsticanje otvaranja novih radnih mesta, omogući unapređenje efikasnosti i institucionalne podrške njihovom poslovanju i razvoju.

Paket podrške obuhvata: realizaciju besplatnih obuka, dodelu bespovratnih sredstava i besplatnu uslugu mentoringa za Odabrane korisnike.

 

Uslovi za učešće u programu 

Program se realizuje u dve faze i to:

• I faza Programa – Obuke i

• II faza Programa – Bespovratna sredstva i mentoring.

Više o programu možete saznati na ovom linku: http://ras.gov.rs/sr/kreiraj-zivot-landing

Tagovi/oznake:

Nema tagova za ovaj članak