Polazna | Aktuelno | Coca-Cola podrška mladima

Coca-Cola podrška mladima

Coca-Cola podrška mladima

Opština Ćuprija  učestvuje u nacionalnom projektu ’’Coca-Cola podrška mladima’’ koji mladima u Srbiji od 18 do 30 godina omogućava da unaprede svoje lične i profesionalne veštine kako bi lakše došli do posla. Ovaj program realizuje kompanija Coca-Cola HBC Srbija u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i NALED-om. Program se sprovodi u 10 gradova u Srbiji kroz trodnevne interaktivne radionice, a polaznici će imati priliku da sa sertifikovanim stručnjacima unaprede svoje veštine kroz praktična znanja koja će im pomoći u potrazi za poslom. 

Prva radionica će biti održana u Ćupriji.  Prvih 30 kandidata koji se najbrže prijave i koji ispunjavaju uslove konkursa učestvovaće u radionici koja će se održati u periodu od 24.05. do 26.05.2017.godine u prostorijama opštine Ćuprija, dok je druga radionica planirana za period od 07.06. do 09.06.2017.godine. Dodatne informacije u vezi prijave zainteresovani mogu da potraže na linku:  http://coca-colapodrskamladima.com/

Uz trodnevne radionice, deo programa biće organizovan i kroz digitalnu platformu, on-line predavanja, radionice i literaturu neophodnu za dodatnu edukaciju, a svi polaznici će po završetku edukacije dobiti sertifikat ‘’Coca-Cola HBC Srbija’’.

Tagovi/oznake:

Nema tagova za ovaj članak