Polazna | Aktuelno | Predstava "Zaljubi se Cica u princa"

Predstava "Zaljubi se Cica u princa"

Predstava "Zaljubi se Cica u princa"

U petak, 1.septembra, u amfiteataru Moravskog parka u 18 časova, će se održati predstava za decu "Zaljubi se Cica u princa". 

U ovoj maštovitoj, duhovitoj i edukativno-zabavnoj predstavi klinci i klinceze će se upoznati sa Princem jednog dalekog kraljevstva,njegovim vernim prijateljem Dvorskom Ludom i čobanicom Cicom.

Princ je zaljubljen u Cicu, ali pošto je uobražen on ne zna pravi način da joj to pokaže. Cica je pronicljiva devojka koja zna da je Princ zaljubljen u nju, ali joj se ne dopada njegova uobraženost i zbog toga ga odbija. Jedini ko Princu može da pomogne je njegov prijatelj Dvorska Luda koji pravi niz zabavnih ideja kako bi Princ i Cica bili zajedno.

Predstava govori o tome kako covek samo srcem dobro vidi. U ovoj predstavi nema loših i zlih likova već samo uobraženih, a za uobraženost ima leka. Predstava je osmišljena tako da se deca dobro zabave, uživaju smejući se do suza i shvate koje su to prave vrednosti – ljubav i prijateljstvo. Likovi u predstavi su odeveni u autentične, šarenolike i raskošne kostime. Radnja predstave se događa na dva mesta, dvorcu i šumi koja su dočarana veoma maštovitom, raskošnom, pravom pozorišnom scenografijom. Priča je zaokružena veselom muzikom i garantovanom zabavom.

U predstavi igraju profesionalni glumci, koji imaju veliko iskustvo u izvođenju dečijih predstava, poznati publici:

 

Željko Aleksić u ulozi Princa

Marija Blagojević u ulozi Cice

Vladimir Ćirković u ulozi Dvorske lude

Tekst je napisao i režirao: Željko Aleksić

Koreografija: Ana Aleksić

Scenografiju je osmislio i izradio Nebojša Joković

 

Tagovi/oznake:

Nema tagova za ovaj članak