Polazna | Aktuelno | Obuka "Priprema biznis plana i poslovanje sa bankama

Obuka "Priprema biznis plana i poslovanje sa bankama

Obuka "Priprema biznis plana i poslovanje sa bankama

U organizaciji Regionalne agencije za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlјa i Opštine Ćuprija, 17. i 18. oktobra će se održati dvodnevna obuka "Priprema biznis plana i poslovanje sa bankama" . Potrebu za organizovanjem ovakve obuke su iskazali privrednici i preduzetnici sa teritorije opštine Ćuprija koji su učestvovali na prezentacijama programa Fonda za razvoj RS i Razvojne agencije Srbije (RAS) tokom 2016. i 2017. godine.

Obuka je namenjena za sve privrednike, preduzetnike, početnike u poslovanju (start-up), knjigovođe i sve vlasnike i zaposlene u malim i srednjim preduzećima.

Znanja i veštine stečene na ovoj obuci se mogu koristiti za pisanje svih vrsta biznis planova, a naročito za izradu biznis planova koji su neophodni za uspešno apliciranje na programe Fonda za razvoj RS http://www.fondzarazvoj.gov.rs/ i Razvojne agencije Srbije (RAS) http://ras.gov.rs/ras-kampanja-kreiraj-zivot

Molimo Vas da nam potvrdite prisustvo na kontakt telefon: 035/8476-538 ili e-mail: kler@cuprija.rs, najkasnije do ponedelјka 16.10.2017.

 

 

 

 

 

Tagovi/oznake:

Nema tagova za ovaj članak