Polazna | Aktuelno | Obaveštenje - Pravilnik o ostvarivanju prava na podsticaje u pčelarstvu po košnici pčela

Obaveštenje - Pravilnik o ostvarivanju prava na podsticaje u pčelarstvu po košnici pčela

Obaveštenje - Pravilnik o ostvarivanju prava na podsticaje u pčelarstvu po košnici pčela

Registrovana polјoprivredna gazdinstva na teritoriji opštine Ćuprija, pravno lice, preduzetnik i fizičko lice – nosilac komercijalnog porodičnog polјoprivrednog gazdinstva od 15.04.2018. god. do 31.05.2018.god. mogu podnositi zahteve za ostvarivanje prava na podsticaje  po košnici pčela Ministarstvu polјoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Upravi za agrarna plaćanja, na adresu Bulevar Kralјa Aleksandra br. 84, 11050  Beograd,  u skladu sa Pravilnikom o izmeni pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja prava na podsticaje u stočarstvu po košnici pčela („Službeni glasnik RSˮ, broj 20 od 16. marta 2018. godine).

Uslov za ostvarivanje prava na podsticaje po košnici pčela je minimalan broj košnica 30, a maksimalan 200, a bespovratna sredstva iznose 720 din. po košnici.

Podnosi se samo zahtev.

          Nosioci registrovanih polјoprivrednih gazdinstava se za obrazac zahteva za podsticaje po košnici pčela mogu obratiti Grupi za privredu i polјoprivredu Odelјenja za privredu, društvene delatnosti i lokalni ekonomski razvoj opštine Ćuprija, kancelarija br. 26 ili na telefon 035/8470-248 lok. 129.

 

Priložene datoteke

Tagovi/oznake:

Nema tagova za ovaj članak